Szállítás, fizetés

Amennyiben szállítási módként a "Szállítás utánvétellel", és fizetési módként az "Utánvétes fizetés a futárnál" mellett dönt, úgy az Ön által megadott címre futárszolgálat (GLS) szállítja ki a megrendelt termék(ek)et, s a számlán szereplő végösszeg a futárszolgálat kollégájának személyesen, átvételkor fizetendő.

Abban az esetben ha a házhoz szállítást, valamint a banki átutalást választja, úgy a megrendelés végösszegének számlánkra való érkezését követően intézkedünk a csomag azonnali kézbesítéséről.
 

Megrendelés teljesítése (kifizetése) az alábbi módon történhet:

  1. Banki átutalás (előreutalás)

    A banki átutaláshoz szükséges információk: Számlavezető: Hajdú Takarék Takarékszövetkezet Bankszámlaszám: 60600084-11082596 Kedvezményezett neve: Zeusz Lakberendezés Kft. Közlemény: Kérjük, hogy közleményben ne felejtsd el feltüntetni a rendelésed azonosításául szolgáló azonosító sorszámot, amit a megrendelés visszaigazolásakor megküldtünk email-ben, a "Rendelés azonosító" mellett található. A visszaigazoló e-mail-ben szereplő végösszeg bankszámlánkra történő megérkezését követően haladéktalanul intézkedünk a termékek kiszállításáról, a számla eredeti példányát a csomag fogja tartalmazni.
  2. Utánvétes fizetés

    Házhoz szállításkor futárszolgálat (GLS) munkatársának készpénzben fizetendő az áru ellenértéke, a készpénzfizetési számlát a csomag mellékleteként fogja kézhez kapni. Utánvétes fizetés esetén minden esetben utánvéti díjat számítunk fel. Ez a díj az összeghatártól (20 000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás díjtalan) függően változik, amely a kiválasztott termék(ek) árához adódik a megrendelés véglegesítése során. Utánvét összeg díja: 999 Ft
  3. Fizetés az üzletben

    Amennyiben személyes átvételt jelölt meg, a visszaigazolásunk megérkeztétől a rendelése átvehető a feltüntetett időpontokban. (Tehát nem küldünk külön értesítést a rendelés átvételének lehetőségéről a visszaigazolást követően, hacsak nem merült fel időközben belőle készlethiány). A visszaigazoló levél megküldésén kívül csak abban az esetben vesszük fel Önnel a kapcsolatot, ha a megrendelt termékből nincs készletünk és ezért csak később tudjuk a rendelést teljesíteni, vagy ha a szállítási és számlázási adatait szükséges egyeztetnünk.
Debrecen
Cím
Debrecen, Kálvin tér 2/A
Telefon
30 217 8492
Nyitva tartás
H-SZ: 9:00 - 18:00
V: Zárva
Nyíregyháza
Cím
Nyíregyháza, Zrínyi Ilona u. 3-5.
Telefon
30 217 8492
Nyitva tartás
H-P: 9:00 - 18:00
SZ: 9:00 - 13:00
V: Zárva