Rólunk

Kedves Látogató!

Üzletünket azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik szeretnének egy kicsit kizökkenni a felgyorsult mindennapokból és egy kellemes, nosztalgikus hangulatú környezetet varázsolni otthonukból. Bútorainkkal, dísztárgyainkkal egy letűnt kor ma is áhított világát, hangulatát viheti otthonába régi idők szellemében, ám a mai igényeknek megfelelően. A modern-, a rusztikus- és a romantikus stílus egyedi egyvelegét képviseljük.

Vállalkozásunk kizárólag családi kézben van. Első üzletünk 1998-ban nyílt meg Debrecenben. Kezdetben mediterrán stílusú kovácsolt vas bútorokkal és lakáskiegészítők kereskedelmével foglalkoztunk. Az aktuális stílustrendek követése mellett, igyekszünk egyedi termékkínálattal megőrizni vásárlóink hűségét. Debrecenben 100nm-es üzletünk áll mindenki rendelkezésére.

A folyamatosan növekvő forgalom és igény lehetővé tette, hogy 2012-ben megnyissuk második üzletünket Nyíregyházán. 2014-től pedig már a szomszéd üzlethelyiségbe költöztünk, ahol 170nm-en várjuk szeretettel a meglévő és leendő vásárlóinkat.

Weboldalunk 2017 nyarán indítottuk. Folyamatosan bővítjük a választékunkat, azonban termékeink egyedisége miatt számos esetben nem garantáljuk az adott termék pótolhatóságát annak hiányában. Akcióinkkal, ajándékainkkal és a választható díszcsomagolással szeretnénk megkönnyíteni vásárlóink döntését.

Ismerje meg Ön is a Zeusz világát! Ön is rá fog jönni, hogy szenvedélyünk a lakberendezés! Ha bármi kérdése van, keressen bennünket vagy küldjön e-mailt bátran!

Zeusz csapata

 

Debrecen
Cím
Debrecen, Kálvin tér 2/A
Telefon
30 217 8492
Nyitva tartás
H-SZ: 9:00 - 18:00
V: Zárva
Nyíregyháza
Cím
Nyíregyháza, Zrínyi Ilona u. 3-5.
Telefon
30 217 8492
Nyitva tartás
H-P: 9:00 - 18:00
SZ: 9:00 - 13:00
V: Zárva