Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a www.zeuszlakberendezes.hu webshopnak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webshop működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Üzemeltetői adatok:

Cégnév: Zeusz Lakberendezés Kft. Székhely: 4034 Debrecen Kárász u. 6/2 Adószám: 23865219-2-09 Cégjegyzékszám: 09-09-022835 Kibocsájtó illetékes igazgatóság: Debreceni Törvényszék Cégbírósága Szerződés nyelve: magyar Telefon: +36 (30) 605-2256; +36 (30) 217-8492

Megvásárolható termékek köre:

A Zeusz Lakberendezés Kft üzleteiben kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatók: Lakás felszerelés,ajándéktárgy,bútorok. A megjelenített termékek személyes átvétellel illetve postai szállítással rendelhetők meg. Személyes átvétel esetén Az átvétel helye: Debrecen, Kálvin tér 2/A és Nyíregyháza, Zrínyi Ilona u. 3-5. Az átvétel időpontja: mindkét üzletben a nyitvatartási idő alatt. (Debrecen: Hétfő-Vasárnap: 09:00-18:00; Nyíregyháza: Hétfő-Péntek: 09:00-18:00, Szombat: 09:00-13:00). A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt 27% áfát, tehát minden esetben bruttó árak, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját.

Rendelési információk:

A vásárlás regisztráció nélkül nem lehetséges. Legközelebbi vásárlás alkalmával mindössze a kosár tartalmát kell összeállítania, és bejelentkeznie a regisztrációkor megadott e-mail címmel vagy felhasználónevével. Új regisztrációt csak új e-mail cím megadásával fogad el a rendszerünk. A regisztrációkor megadott felhasználónév nem változtatható meg a későbbiekben. A legközelebbi bejelentkezésekkor vagy a felhasználónevét vagy a regisztrációkor megadott e-mailcímét és a jelszót kéri a rendszerünk. Ha elfelejtette jelszavát, új jelszót kérhet. A bejelentkezés után vagy az 'adataim' menüpontban vagy a 'pénztárban' lehetősége van az adott rendeléshez kapcsolódóan megváltoztatni mind a szállítási, mind a számlázási címét, telefonszámát és nevét is, illetve a pénztárnál másik (a regisztrációnál megadottól eltérő) e-mailcímet is adhat meg, ahová a rendelés visszaigazolását kéri. A legközelebbi bejelentkezésnél az utolsó belépéskor vagy rendeléskor megadott vagy megváltoztatott adatai lesznek az alapadatok, amelyeket a rendszer a pénztár oldalon az új rendeléséhez rendel (tehát a regisztrációkor megadott adatai – e-mailcím, telefonszám, szállítási és számlázási cím és név – mindig az utolsó módosítással felülíródnak és azok lesznek az alapértelmezettek. Kérjük, hogy ezért minden esetben ellenőrizze az adatait a pénztárnál.

A megrendelések feldolgozása:

A leadott rendeléséről azonnal egy automatikus rendelés visszaigazoló e-mailt kap. A megrendelések feldolgozása (azaz előkészítése és postázása) munkanapokon történik 10-15 óráig. Amennyiben személyes átvételt jelölt meg, a visszaigazolásunk megérkeztétől a rendelése átvehető a feltüntetett időpontokban. (Tehát nem küldünk külön értesítést a rendelés átvételének lehetőségéről a visszaigazolást követően, hacsak nem merült fel időközben belőle készlethiány). A visszaigazoló levél megküldésén kívül csak abban az esetben vesszük fel Önnel a kapcsolatot, ha a megrendelt termékből nincs készletünk és ezért csak később tudjuk a rendelést teljesíteni, vagy ha a szállítási és számlázási adatait szükséges egyeztetnünk. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! Részben történő teljesítés esetén a termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

A rendelés menete:

  1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba.
  2. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. Az "törlés" gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát. Mennyiség megadását követően kattintson a "frissítés" gombra, majd frissül a kosár tartalma.
  3. Nyomja meg a "Pénztár" gombot.
  4. A pénztárban láthatja a megrendelését.
  5. Itt válassza ki a szállítási/fizetési módot.
  6. Majd adja meg a szállítási és számlázási adatokat, illetve a fiók létrehozásához szükséges adatokat. Amennyiben már korábban regisztrálta magát vagy vásárolt nálunk, akkor adja meg a belépési adatokat. Így be tud lépni, s ekkor a számlázási és szállítási adatait rendszerünk automatikusan felhozza. Mindig az utoljára megadott adatokat hozza fel a rendszer, tehát azokat, amelyeket utolsó megrendelése alkalmával írt be vagy amelyeket legutóbbi alkalommal az Adataim menüpontban esetleg módosított. Ezért kérjük, hogy minden esetben gondosan ellenőrizze ezeket az adatokat, mielőtt elküldi a rendelést. A megrendelés elküldéséhez regisztráció szükséges.
  7. Az adatok megadását követően a "Megrendelés" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével. (Pl: speciális igényt a szállítással kapcsolatban, stb.)
  8. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap. A pénztárnál megadott e-mailcímre fogjuk az e-mailt küldeni. (Ez eltérhet a korábban a regisztrációnál megadott emailcímétől.)

A beérkezett megrendelésének elkészültéről és futárnak való átadásáról e-mailben értesítjük. Személyes átvétel esetén nem küldünk külön értesítést, tehát rendelését a megadott napokon és címen a rendelés visszaigazolást követő második napon átveheti. Csak abban az esetben értesítjük, ha nem tudjuk a legközelebbi alkalmas napon kiszolgálni a termékből készlethiány miatt vagy más okból. Tájékoztatjuk vevőinket, hogy a megrendelő adatainak pontatlan megadása esetén meghiúsulhat a kapcsolatfelvétel és a megrendelés teljesítése, ezért fokozottan ügyeljenek az adatok helyességére. Az e-mailben történő rendelés-visszaigazolásnak a rendelés leadásától számított maximum 48 órán belül meg kell érkeznie. Amennyiben rendeléséről nem kapott visszaigazolást, ellenőrizze postafiókjának telítettségét, vagy győződjön meg róla, hogy rendelését valóban elküldte. Rendelése a rendelés visszaigazolásától számít érvényesnek.

A megrendelt termék/szállítás díjának fizetésének módja:

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Amennyiben utánvétes fizetést választott, a megrendelt terméket és a szállítási költséget (999.- Ft) a csomag átvételekor a GLS futárnak kell kifizetnie. Amennyiben előre utalást választott, kérjük, hogy a kért termékek ellenértékét és a szállítási költséget (999.- Ft) az alábbi számlaszámra utalja: Zeusz Lakberendezés Kft. Hajdú Takarék Takarékszövetkezet: 60600084-11082596 Kérjük, hogy a rendelése zavartalan beazonosítása érdekében, a megjegyzés rovatban tüntesse fel a megrendelő nevét és a rendelés számát. A pénz számlánkra érkezése után a terméket 2-3 munkanapon belül küldjük ki az Ön által megadott szállítási címre. A számlát a csomagban mellékelve fogjuk küldeni. Kérjük a csomagot kézbesítéskor szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Amennyiben személyesen szeretné átvenni a terméket, átvételkor fizethet készpénzben vagy bankkártyával.

Az átvétel helye:

Az átvétel ideje: Nyitvatartási idő alatt. Ha a fenti időpontok nem megfelelőek, kérjük írjon nekünk az info@zeuszlakberendezes.hu email címre vagy hívjon a +36 (30) 217-8492 telefonszámon, hogy egyeztessünk és biztosíthassuk Önnek az átvételt más időpontban.

Házhoz szállítással kapcsolatos információk:

Webshopunk megrendeléseit a GLS segítségével teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 10-15 óra közötti időszakban, a csomag feladását követő 2-3 munkanapon belül.

Házhoz szállítás díjszabása

A szállítási díj 999.- Ft mind utánvétes, mind előre utalásos fizetés esetén. Amennyiben személyesen veszi át a terméket az üzleteinkben szállítási díj nem terheli.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan:

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor készpénzben ki tudja fizetni annak díját a futárnak (ha utánvétes fizetést választott)! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag (illetve az újbóli kiszállítási díj) ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Garancia:

A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra. Ha a panasz rendeltetésszerű használat mellett áll fenn, ezesetben kérjük keressen fel minket kontakt címeinken keresztül a vásárlástól számított 8 munkanapon belül.

Elállás joga:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Egyéb termékeknél kibontás után is élhet a vásárló az elállási joggal (8 munkanapon belül)! További részletek a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről 5§ olvashatóak. A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére. Kivonat a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvényből: § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig, b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja. (3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerősítés kézhezvételére – a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben – a termék kézhezvételének napjától, illetve – a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben – a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb mint nyolc munkanap van hátra. (4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. (5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. (6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. 5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot: a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte; b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ; c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó; d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta; e) hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében; f) szerencsejáték-szerződés esetében. A törvény további részletei megtekintése itt: klikk!

Elállás jog gyakorlásának menete:

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli! A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően megtörténik a visszaküldött termék megvizsgálása. A termék visszaérkezését követő harminc napon belül Zeusz Lakberendezés Kft. a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. (egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)

Adatkezelés:

A webáruház használata során a Zeusz Lakberendezés Kft. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben a Zeusz Lakberendezés Kft. alvállalkozója. (Pl: Futárszolgálat, a megrendelés kézbesítéséhez). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat Zeusz Lkaberendezés Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezni a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat Zeusz Lakberendezés Kft. a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban vagy e-mail címen. A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Zeusz Lakberendezés Kft. által üzemeltetett Zeusz Lakberendezés webshop általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Debrecen
Cím
Debrecen, Kálvin tér 2/A
Telefon
30 217 8492
Nyitva tartás
H-SZ: 9:00 - 18:00
V: Zárva
Nyíregyháza
Cím
Nyíregyháza, Zrínyi Ilona u. 3-5.
Telefon
30 217 8492
Nyitva tartás
H-P: 9:00 - 18:00
SZ: 9:00 - 13:00
V: Zárva